LED verlichting ter vervanging van oude gloeilampen, we adviseren welke oplossing het beste bij je past
 
 

Meer verlichting, minder energie

LED verlichting

Nog oude gloeilampen hangen? En staat het licht altijd aan? Clean Energy Solutions kan je helpen om dit te verbeteren zodat je wel 50% bespaart op de energiekosten voor verlichting.

De belangrijkste voordelen

Onze LED oplossingen


01

Minder energieverbruik

LED lampen verbruiken 80% tot 90% minder energie dan de ouderwetse gloei- en halogeenlampen. Door te investeren in LED draag je bij aan de reductie van CO2 die bij de opwek van de benodigde energie nodig is. Goed dus voor het milieu en je portemonnee.

02

Langere levensduur

Een LED lamp heeft gemiddeld een levensduur tussen de 15.000 en 50.000 branduren. Een gloeilamp gaat ongeveer 1.000 branduren mee, een halogeenlamp 2.000 branduren en een spaarlamp gemiddeld 5.000 branduren.

03

Minder warmte

Bij conventionele verlichting gaat veel energie verloren in de warmte die een lamp afgeeft. Deze warmte kan een nadelige invloed hebben op de directe omgeving en bijvoorbeeld verkleuring veroorzaken. Of nog erger, je kunt je eraan verbranden.

04

Voor elke smaak een LED

De eerste LED verlichting werd vaak als ongezellig ervaren. Deze had vaak een koude en sfeerloze lichtkleur. Nieuwe generaties LED lampen zijn in allerlei verschillende kleuren en kleurtemperaturen verkrijgbaar. Voor elke ruimte is er een maatwerk oplossing met gewenste sfeer mogelijk.

LED verlichting in showrooms

Voorbeelden en toepassing

Enkele voorbeelden van projecten die we reeds hebben uitgerust met LED verlichting

Van lichtplan tot installatie

Van lichtplan tot installatie

Naast het leveren van diverse LED verlichting oplossingen kan Clean Energy Solutions ook een lichtplan voor u opstellen. Een verlichtingsplan is altijd maatwerk daarom maakt onze adviseur een afspraak om zelf de ruimte(s) die verlicht moet(en) worden te bekijken. Na de bezichtiging maakt hij een vrijblijvende offerte inclusief lichtschema.

Bij Clean Energy Solutions kun je ook terecht voor speciale verlichting zoals een LED wolkenplafond. Deze verlichting is geschikt voor een systeemplafond en ideaal voor bv: Ontvangsthal, Restaurant, Tandarts, Fysiotherapeut, Kantine, Winkel.

Meer informatie, offerte of deskundig advies?

Onze adviseurs staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via de onderstaande wegen of voor vragen, aanvullende informatie en offertes het mailformulier invullen.

We nemen dan spoedig contact met je op.

Contact met Clean Energy Solutions

service@ce-solutions.nl 085 06 45 990

Ma. t/m vrij.: 09:30 - 12:30 uur en 13:00 - 16:00 uur