Over ons

Clean Energy Solutions

Samen naar een duurzame toekomst

Clean Energy Solutions, voorheen bekend onder de naam Noord Solutions, is ontstaan met het doel particulieren en ondernemers te ondersteunen en te helpen met verduurzamen.

Wij bieden ondersteuning op het gebied van laadpalen, zonnepanelen, LED verlichting, infrarood verwarming en smart oplossingen voor efficiënt energieverbruik.

0

Vakbekwame monteurs

0

Jaar ervaring

0 +

Projecten opgeleverd

0 Kwh

Besparing per jaar

Waarom kiezen voor Clean Energy Solutions?

Wij bieden onze klanten een totaal oplossing, onze gecertificeerde Nederlands sprekende monteurs monteren zowel de Zonnepanelen, laadpalen, duurzame verwarming en LED verlichting. Nog niet overtuigd, bij Clean Energy Solutions gaan we nog een stapje verder:
zonnepanelen-homeblok

Klanten aan het woord

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs en daar zijn we trots op!

Prima geholpen
Had na het leggen nog wat vragen betreft de btw teruggave ook daar prima bij geholpen. Voor vertrouwen kun je zonder zorgen met Clean Energy Solutions in zee gaan. Gewoon goed.

Bart Berkel-Enschot

Erg blij met de geleverde kwaliteit en service! Ik heb een goed gevoel overgehouden aan mijn ervaringen met Clean Energy Solutions. Ze leveren goede kwaliteit en service. Ook de nazorg ervaar ik als zeer prettig. Je weet waar je aan toe bent.

Pascal Emmen

Super snel geregeld! Via Clean Energy Solutions zonnepanelen op onze schuur laten plaatsen, netjes binnen een dag geplaatst.Lonneke Oldemarkt

Meer informatie of deskundig advies?

Heb je nog vragen? We staan je graag te woord. Voor vragen of aanvullende informatie kunt je het mailformulier invullen en dan nemen wij contact met je op.

Clean Energy Solutions